Wie zijn wij?

Het Tegelhuys Wijhe team: Ingrid, Joke en Sandra
Ingrid, Joke en Sandra zijn de mensen achter Tegelhuys Wijhe. Drie vrouwen met passie voor tegels, die doorgaan met zoeken naar uw tegel totdat die gevonden is. Dat is soms moeilijk en daarvoor nemen we alle tijd.

U moet een mooie tegelvloer vinden, die minstens tien jaar in uw huis ligt en waarvan u dagelijks geniet. En niet een goedkope aanbieding, waaraan je je uiteindelijk loopt te ergeren. Tegelhuys Wijhe heeft bijna geen tegels op voorraad, afgezien van witte wandtegels. Dat is een bewuste keuze omdat u anders als klant de kans loopt naar een tegel te worden gestuurd, waarvan wij graag afwillen.

Samen met u zoeken wij naar de perfecte tegel. Allereerst de vraag natuursteen of keramisch. De volgende stap naar de perfecte tegel is de stijl: klassiek, rustiek of strak modern. Vervolgens de basiskleur en het formaat. We laten allerlei voorbeelden zien en als we zien dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt, weten we dat we de goede richting opgaan. Soms hebben we niet wat u zoekt. Dan kijken we in de boeken en bestellen monsters. We gaan net zo lang door met zoeken tot het moment dat u gaat stralen en een beetje verliefd wordt op de tegel. En natuurlijk maken wij dan een mooie prijs voor u.

Onze ervaring is dat klanten dit samen zoeken zeer op prijs stellen en we krijgen dan ook de meest enthousiaste reacties. En dat is waar wij het allemaal voor doen!